Louiza Papacharalambous Kousoulidou
Επισκεφθείτε μας
Κατσαντωναίων 39, 4154,
Κάτω πολεμίδια, Λεμεσός
Καλέστε μας
99296658
Στείλτε μας email
[email protected]
Ώρες εργασίας
Δ-Π: 8:00-20:00, Σ: 9:00-14:00

Όραμα μας

Η εξασφάλιση ποιότητας στην καθημερινότητα για τα παιδιά μας, γιατί αυτό δεν είναι πολυτέλεια αλλά δικαίωμα κάθε παιδιού.

Φιλοσοφία μας

Να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, επικεντρωμένες στις πραγματικές ανάγκες του κάθε παιδιού και της οικογένειας του. Με συνέπεια και επιμονή για την υλοποίηση των θεραπευτικών μας στόχων.

Αποστολή μας

Σταθερή προτεραιότητα μας η διασφάλιση ενός υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με αξιοπιστία, πρωτοπορία και σεβασμό στο παιδί και την οικογένεια του.

Οι Θεραπευτές

Λουίζα Παπαχαραλάμπους Κουσουλίδου

Αναπτυξιακή- Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια (BSc) SI

Η Λουίζα σπούδασε εργοθεραπεία στην Αθήνα και έχει 15 χρόνια κλινικής εμπειρίας στα παιδιατρικά. Είναι εγγεγραμένο μέλος του Παγκύπριου Συλλόγου Εργοθεραπευτών.

blank

Αναστασία Ανδρέου

Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια

Η Αναστασία Ανδρέου είναι Εργοθεραπεύτρια απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Είναι παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια και εγγεγραμμένο μέλος στο Παγκύπριο Σύλλογο Εργοθεραπευτών.

blank

Ελίζα Κόκκινου

Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια (BSc)

Η Ελίζα Κοκκίνου ειναι Εργοθεραπεύτρια απόφοιτος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια και εγγεγραμμένο μέλος στο Παγκύπριο Σύλλογο Εργοθεραπευτών.

blank

Στέλιος Στυλιανού

Παιδιατρικός Εργοθεραπευτής

Ο Στέλιος Στυλιανού είναι εργοθεραπευτής απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στην Αθήνα. Είναι παιδιατρικός εργοθεραπευτής και εγγεγραμμένο μέλος στον Παγκύπριο Σύλλογο Εργοθερεπευτών. Σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα με κλινική εμπειρία σε ειδικά δημοτικά σχολεία και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών "ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ". Επίσης παρακολούθησε μια σειρά παιδιατρικών σεμιναρίων.

blank

Στέφανη Ιγνατίου

Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια (BSc)

Η Στέφανη Ιγνατίου είναι εκπαιδευμένη εργοθεραπεύτρια απόφοιτος της Γερμανίας. Σπούδασε και εργάστηκε στην Γερμανία με κλινική εμπειρία σε Νοσοκομεία και σε παιδιατρικά εργοθεραπευτικά κέντρα.

blank

Σταυριάνα Αντωνίου

Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια

Η Σταυριάνα Αντωνίου είναι παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και εγγεγραμμένο μέλος στο Παγκύπριο Σύλλογο Εργοθεραπευτών.

blank

Μαρία Χριστοφή

Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια

Η Μαρία Χριστοφόρου είναι Εργοθεραπεύτρια απόφοιτος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια και εγγεγραμμένο μέλος στο Παγκύπριο Σύλλογο Εργοθεραπευτών. Σπούδασε και εργάστηκε στην Κύπρο, με κλινική πρακτική σε παιδιατρικά κέντρα της Κύπρου.

blank

Άντρια Παναγίδου

Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια

Η Άντρια είναι Εργοθεραπεύτρια απόφοιτος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια και εγγεγραμμένο μέλος στο Παγκύπριο Σύλλογο Εργοθεραπευτών. Σπούδασε και εργάστηκε στην Κύπρο, με κλινική πρακτική σε παιδιατρικά κέντρα. Επίσης εργάστηκε με κλινική πρακτική στον σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό, ενώ παράλληλα παρακολούθησε μια σειρά από επιμορφωτικά σεμινάρια στην Κύπρο που αφορούν την παιδιατρική εργοθεραπεία.